O nas

Računovodski servis RSTM

Začetek dejavnosti našega podjetja sega vse v leto 1999, kar pomeni, da so za nami že dolga leta uspešnega delovanja in nabiranja zlata vrednih izkušenj.

V tem času smo s trdim delom in stalnim spremljanjem novosti in sprememb na področju zakonodaje ustvarili zaupanja vredna partnerstva, ki so vodila do povečanja števila naših zaposlenih. Trenutno v podjetju RSTM računovodstvo zaposlujemo tri sodelavke, ki s svojo vestnostjo in smislom za podrobnosti skrbijo, da so računovodski podatki naših strank pravočasno pripravljeni in urejeni.

Opravljanje storitev

Storitve opravljamo za pravne osebe, samostojne podjetnike, društva ter fizične osebe, ki se ukvarjajo z dejavnostjo.

podpisovanej racunov1

Pravne osebe

sodelovanje1

Samostojni podjetniki

sestanek2

Društva in fizične osebe

Pri svojem delu uporabljamo vodilni poslovni program SAOP,  Minimax (računovodski poslovni program v oblaku za mala podjetja) in informacijski sistem iCenter  za srednja in velika  podjetja.

Poslovni svet zahteva rezultate in odzivnost na vseh področjih delovanja podjetja, zato so pri nas stranke in njihov dragoceni čas postavljeni v ospredje. Nudimo vam individualno, strokovno in kakovostno obravnavo ter pomoč, s katero se boste lažje posvetili tistim področjem, na katerih morate blesteti – mi bomo za svoje poskrbeli zanesljivo in hitro. Do sedaj smo se izkazali kot zanesljiv računovodski servis s storitvami poslovnega in davčnega svetovanja na enem mestu.

Naša znanja in izkušnje

Zavedamo se, da lahko le z nenehnim izobraževanjem in s strokovnostjo kadra, zagotavljamo strankam kakovostne storitve ter svetujemo glede na aktualne razmere.

Davčno in finančno svetovanje
%
Poslovno svetovanje
%
Vodenje poslovnih knjig
%

Se zanimate za naše storitve?